WAT IS EEN (GOED) LOGO?

Een logo is een merk, dat het label van een bedrijf of product weerspiegelt dmv vorm, lettertype, kleur en / of afbeeldingen.

Een logo geeft vertrouwen, herkenning en bewondering voor een bedrijf of product en moet een bepaalde uitstraling hebben dat uw doelgroep aanspreekt.

  • Een goed logo ontwerp moet simpel zijn
  • Een goed logo ontwerp moet herkenbaar zijn
  • Een goed logo ontwerp moet veelzijdig zijn
  • Een goed logo ontwerp moet geschikt zijn voor verschillende media

WAT KOST HET ONTWERPEN VAN EEN LOGO?

Voor het ontwerpen van een logo betaalt u bij Kat Design € 219,- (excl. BTW). Hiervoor krijgt u een op maat ontworpen logo, in verschillende bestandsformaten, zoals eps (een vector-formaat, geschikt voor drukwerk en te vergroten zoveel je wilt), pdf, jpg, gif en png-formaat (voor gebruik op internet, mailings en bijvoorbeeld je email handtekening).

WERKWIJZE BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN LOGO

Om een geschikt logo te kunnen ontwerpen, wil ik zoveel mogelijk van u en uw bedrijf/product weten, zodat ik kan inschatten wat de uitstraling moet worden van uw logo. Ik stuur dan een aantal ontwerpen via de mail en het logo dat u het meest aanspreekt werk ik verder uit, tot hij helemaal is zoals u wilt.

Kat Design is gevestigd in Abcoude, maar is landelijk actief, o.a. in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Maarssen,  Mijdrecht, Nigtevecht, Vinkeveen, Weesp, Uithoorn en Utrecht.