Opdracht

Huisstijl en website ontwerpen en bouwen voor Esmée Ebbinkhuijsen.

Esmée is net begonnen met haar praktijk voor transformatieve counseling & healing in Amsterdam. Dit omdat zelfheling en transformatie een belangrijk en waardevol onderdeel in haar leven zijn. Het heeft haar veel geleerd over haarzelf, over haar angst en behoefte aan controle in relatie tot haar gezondheid, over heling van haarzelf en vooral over haar creatieve kracht en mogelijkheden.

Ze wilde graag een logo met een vlinder, omdat dit voor haar voor haar eigen transformatie staat. Qua website had ze geen idee wat ze wilde en heeft mij daarin geheel vrij gelaten.

Ik werk qua ontwerpen sowieso vaak op gevoel en intuïtie en krijg vaak meteen een beeld bij iemand wat bij hem/haar en de doelgroep van zijn of haar onderneming past. Ook deze keer zat ik meteen goed en het was heerlijk om te zien dat ook bij haar het creatieve (schrijf)proces op gang werd gebracht door het nieuwe logo nu boven haar documenten te kunnen zetten. Fantastisch om haar enthousiaste reacties elke keer te horen als we weer een stapje verder waren met de huisstijl, logo, visitekaartjes en website!

KLANT

Esmée Ebbinkhuijsen

UITVOERING

Logo ontwerp / huisstijl / flyer / poster /webdesign / webdevelopment / grafisch vormgeving

Related Projects