Recensies

Hier onder zie je enkele recensies die klanten mij toegestuurd hebben. Wil je ook een recensie schrijven? Mail deze dan via info@katje.nl en dan plaats ik je recensie zo spoedig mogelijk. Altijd fijn om feedback te horen over mijn manier van werken, om waardering te krijgen of ervan te leren!

Vanaf zo’n tien jaar geleden laat ik vrijwel alles op het gebied van desktoppublishing maken door Karin Tjeerdema van Katje Design. Nadat ze voor me werkte op onze DTP afdeling van Power Plate maar voor zichzelf begon, bleef ik graag van haar diensten gebruik maken. Ze levert vakwerk, is heel erg creatief, is snel met het aanleveren van concepten en ze heeft prettige korte lijnen.

Ze heeft voor mijn bedrijven Special Sports, Power Plate, Vibrogym en doctorpill.com letterlijk alle DTP werkzaamheden gedaan, posters en banners voor beurzen, folders, web sites, drukwerk, brochures, visitekaartjes, logo’s et cetera.

En rekent bijzonder goede prijzen. Ik heb nog nooit de neiging gehad om ergens anders te winkelen, vanwege haar billijke prijsstellingen. Kwaliteit tegen goede tarieven. Ik hoop nog lang met Katje Design te werken, met Karin aan het roer.

Guus van der Meer

Ik heb een geweldige en creatieve samenwerking met Karin gehad. Ik heb ervaren dat Karin perfect luistert, aanvoelt en afstemt op mijn vraag en wensen. Zij heeft mijn concept idee in korte tijd vorm gegeven met een schitterend resultaat; mijn nieuwe logo, huisstijl, visitekaartjes en website. Dankbaar en trots, een echte aanrader om met Karin te werken!
www.esmee-ebbinkhuijsen.nl

Esmée Ebbinkhuijsen

Een samenwerking met Karin kan ik zeker aanbevelen. Zelf kan ik wel heel goed kletsen en schrijven, maar ben ik niet zo goed in beeld. Karin wel. Zij heeft me beter begrepen dan ik mezelf ooit had kunnen uitdrukken. Complimenten!
Ze gaat door totdat jij vindt dat het af is. En je kunt haar altijd bellen of mailen voor vragen. Uitstekende samenwerking met een prachtig resultaat.
www.rosanne-kok.com

Rosanne Kok

De website is weer helemaal van deze tijd. Karin heeft hem opnieuw opgebouwd en dat doet ze heel snel en ze schakelt heel snel als je vragen en opmerkingen hebt. Erg fijne samenwerking, ze begrijpt welk pad je op wilt en voert het dan heel creatief uit. Dus ik ben heel blij dat ik iemand heb gevonden die dit voor mij uitvoert! Dank je wel!
senscatering.nl

Sandra Hoffman

Het is heerlijk samenwerken met Karin van Kat Design. Ze is creatief, empathisch, luistert goed naar de klant en kan in korte tijd concepten uitwerken en omzetten in verschillende media. Ik kwam aan met uitsluitend teksten en ging weg met een hippe website, flyer, visitekaartje, afspraakkaartje, briefpapier, notitieblok en een zakelijke Facebookpagina voor mijn net opgerichte Praktijk Transformatie. Bij deze geef ik de complimenten die ik krijg op deze producten graag aan je door Karin!

René Bakker

Was geweldig samenwerken om een nieuw logo en visitekaartje te maken. Karin weet snel ideeën om te zetten in voorbeelden, leverde een aantal voorbeelden met varianten aan waar ik uit kon kiezen. Super leuk om te zien hoe het proces zich dan ontwikkelt om uiteindelijk tot een keuze te komen. Dank je wel Karin!!

Marij Duijsters

Kat Design heeft van scratch af aan Phil’s logo en website (www.phils.nu) ontworpen en ontwikkeld. En hoe..! Karin is extreem enthousiast, mega motiverend en vooral heel creatief en plezierig om mee te werken. Als je het zelf even niet verder weet dan neemt ze het gewoon van je over. Thnx !!!

Philbere Nijenhof

Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe website (www.evlpsychologie.nl) en vooral ook met de samenwerking met Karin. Snelle acties en reacties en duidelijke communicatie. Ze heeft mijn site precies vormgegeven zoals ik het in gedachten had en eigenlijk nog beter dan dat!

Ons gesprek samen was prettig en gaf verheldering in wat ik wilde en wat Kat Design daarin voor mij kon betekenen. Het resultaat is prachtig!

Een zeer tevreden klant dus en ik kan iedereen die nog worstelt met een nieuwe website Kat Design zeker van harte aanbevelen!

Ester Visser-Ligtvoet

De afgelopen maanden heb ik samen met Jeroen Dirks intensief samengewerkt met Karin van Kat Design. Mede dankzij haar tomeloze inzet, snelle manier van werken en originele ideeën is het Abcoude magazine een prachtig blad geworden. Een magazine waar je afleest dat het met passie en aandacht is gemaakt. Karin was verantwoordelijk voor de lay-out en zij heeft onze wensen perfect vertaald (lees opgemaakt). Een prima partner voor het maken van een magazine.

Nienke Meek

Karin werkt snel, degelijk en in overleg. Dat heb ik gemerkt tijdens de voorbereidingen én de uitwerking van het eenmalige Abcoude Magazine.

Vanaf de eerste seconde wilden fotograaf Nienke Meek en ik dat het blad er pico bello zou uitzien: geen advertentiefuik, geen glossy. We hebben nogal wat opmakers bezocht en gesproken (tot in Frankrijk toe) voordat we – gewoon, om de hoek – Karin ontmoetten.

En toen vielen alle puzzelstukjes in elkaar: ruimte voor foto’s, een prettig lettertype voor de teksten én rust in de opmaak. Abcoude Magazine is een fantastisch, prettig blad geworden. Dankzij Karin.

Jeroen Dirks

Ik wil Kat Design ontzettend bedanken voor het bouwen van mijn nieuwe website www.hartman-reintegratie.nl. Wil je op dit moment een website laten bouwen? Ik kan Kat Design van harte aanbevelen.

Chantal Hartman

Erg blij met mijn frisse nieuwe website. ik werk o.a. als voice over en dus wordt er veel op de site gekeken door verschillende klanten die mijn stem willen horen. Karin begrijpt dat, ze werkt snel, is een prettig mens en begrijpt wat ik wil. Dank! Een naamgenoot. www.karinvanas.nl

Karin van As

Kat Design: creatief, meedenkend, snel in update’s, heel betaalbaar. Zij heeft al een paar site voor me gemaakt en elke keer SUPER!!!! Ik wil door haar, graag vaker veranderen, wat ik ook doe. Zij is super goed in haar vak!!!!! Echt een aanrader! www.hylkebazen.nl

Hylke Bazen

Karin is een fijn en professioneel persoon om mee samen te werken. Karin luistert goed naar je wensen, heeft mooie ideeën en reageert snel en accuraat. www.karinanieland.nl

Karina Nieland

Al tien jaar doet Karin alles voor mijn website voor mijn schilderijen en boeken www.robertkromhof.com en ik ben erg blij met haar. Ze is een vakvrouw, weet heel goed de mogelijkheden in de virtuele wereld uit te buiten en ze is creatief. Daarnaast is ze ook in het echt een hele leuke vrouw.

Robert Kromhof

Werk al jaren met Kat Design. Verschillende flyers, advertenties en mijn website heeft ze gemaakt. Erg prettige samenwerking! Ze is creatief, snel, denkt mee en goed in haar werk! Een echte aanrader! www.evajonker.nl

Eva Jonker

Karin is een enthousiaste en gedreven webdesigner. Ze denkt mee, is flexibel, reageert snel op vragen en is zeer adequaat bij het oplossen van problemen, zelfs in de late avonduurtjes. Dank je wel voor de prachtige website. www.romy.nu

Romy ter Haak

Kat, ben je zo dankbaar voor de prachtige site die jij voor me hebt gemaakt, het geeft helemaal weer wie ik ben en wat ik doe. Jij bent een ster.” www.nicolegoezinnen.nl

Nicole Goezinnen

Karin werkt super snel en heeft leuke ideeën. Vakvrouw zogezegd. Good value for money!

Bea Peters

Snel, precies, gevoel voor style. Bedankt Kat. Geweldig resultaat. Mooie site, flyer en logo!” www.hondenvachtspecialist.nl

Kristel Stap

Dankzij Kat Design heb ik een prachtige internetsite en flyers kunnen laten maken. Fijne samenwerking en super snelle levering! Een topper dus!” www.refa-timmerwerken.nl

Rene Faber

Zo’n twee jaar geleden heb ik mijn flyers door Karin laten ontwerpen. Super mooi design voor een mooie prijs en ook heel snel. Leuke onderlinge overleg en meedenkwerk. TOP!

Patrick Groeneveld

Al jaren de beste service!! Snel en goed!! Bodyline in Amsterdam zegt bedankt!! www.bodyline-amsterdam.nl

Géke Klooster

Creatief en meedenkend. christiaan-coiffures.nl

Christiaan Coiffures

Een vakvrouw! Ze luistert goed naar je wensen en kan dat uitstekend omzetten in een ontwerp van uitstekende kwaliteit!

Esther Jansen