Tarieven

Omdat Kat Design niet met vaste ontwerpen werkt, is het erg moeilijk om te zeggen wat de exacte tarieven zijn voor het ontwerpen van een website en/of huisstijl. De uiteindelijke prijs voor het maken van een website hangt af van het aantal pagina’s, te verwerken grafisch materiaal en natuurlijk de speciale wensen van de klant. Na een eerste (vrijblijvend) gesprek is het echter mogelijk om een goede inschatting te maken wat e.a. zal gaan kosten.

Gemiddeld komt de prijs voor een website met eigen ontwerp en 5 pagina’s neer op € 549,-. Voor het onderhoud van uw website reken ik € 60,- per uur met een minimum starttarief van ½ uur.

Een WordPress website kan al gerealiseerd worden vanaf € 400,-. Deze is geheel responsive (website past zicht automatisch aan naar de schermresolutie van het gebruikte apparaat) en is eventueel zelf te onderhouden.

Ook voor het ontwerpen van drukwerk zijn de tarieven afhankelijk van diverse zaken. Zijn er foto’s of logo’s beschikbaar. Moeten er speciale effecten worden uitgevoerd of moeten er figuren of personen worden ‘uitgesneden’. Gemiddeld komt het maken van bijvoorbeeld een dubbelzijdige flyer neer op € 129,- en het ontwerpen van een logo kost € 219,-. Neem gewoon contact met Kat op en na een eerste bespreking kan zij de prijsopgave geven.

Algemene Voorwaarden
Op alle diensten en producten van Kat Design zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.