WIE IS KAT

Over Kat

Ik ben mijn hele leven al bezig met vormgeving en kleuren en ben geïntrigeerd door de invloed van kleur en vormgeving op mensen. Het beïnvloed je stemming, je oordeel over iets of iemand en zo gaat het ook met websites, flyers en visitekaartjes.

Ontwerpen is mijn passie. Ik werk graag voor zelfstandig ondernemers omdat zij ook vanuit hun passie werken. Persoonlijk contact is voor mij de basis voor een goed ontwerp. Ik zorg er voor dat mijn ontwerp aansluit op jouw verhaal en jouw persoonlijkheid. En dat het tegelijkertijd je doelgroep aanspreekt. Ik leg, als het ware, de link van jou naar je doelgroep. En zo krijg je een treffend ontwerp.

Ik ben gespecialiseerd in webdesign en grafisch ontwerp: het ontwikkelen van websites, het ontwerpen van logo’s en huisstijlen en het maken van folders, advertenties, flyers, beursmateriaal, enz.

karin tjeerdema

KARIN TJEERDEMA

Kat Design wordt gerund door Karin Tjeerdema. Karin is webdesigner en grafisch ontwerper in Abcoude. Na eerst 10 jaar mode ontwerpster te zijn geweest, was het in 1999 tijd voor wat anders en koos ze voor grafische vormgeving van online en offline media. Nadat ze bij zeer diverse bedrijven had gewerkt, kon ze met haar ervaring in 2007 haar eigen bedrijf Kat Design beginnen.

Goede vormgeving zet uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers. Sterker nog, de toepassing van creatieve vormgeving versterkt de boodschap. Persoonlijke betrokkenheid van grafisch vormgever Karin Tjeerdema speelt hierin een belangrijke rol.

Karin is creatief, veelzijdig, klantgericht, meedenkend, flexibel, snel, betrouwbaar, leergierig, sociaal en werkt met passie.

huisstijl kat design

ERVARING

Karin heeft bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan de afgelopen 20 jaar, waaronder bij Apple, Power Plate, Tickets.nl, MS Mode, Dinnersite en Sky International Tours.

Ze is 5 jaar werkzaam geweest als grafisch ontwerpster, DTP-er en webdesigner bij Power Plate, waar ze al het drukwerk, zoals logo’s, advertenties, flyers, folders en posters maakte. Tien jaar geleden heeft ze naast haar eigen bedrijf ook als webdesigner en contentmanager voor de webshop van MS Mode gewerkt. Nu werkt ze al jaren fulltime als eigen ondernemer.

Haar klanten komen uit zeer verschillende branches, maar het leukst vindt ze het te werken voor zelfstandige ondernemers, omdat zij ook vanuit hun passie werken.

Ik start elke ontwerpopdracht met een uitgebreid gesprek. Zo kan ik me een goed beeld vormen over jouw bedrijf en over jou zelf als ondernemer. Ik wil meer weten over je visie en je drijfveer om een eigen bedrijf te hebben, welke producten of diensten bied je aan, en op welke doelgroep richt je je. En niet te vergeten, wat zijn je wensen voor het ontwerp van logo en/of huisstijl/website?
Zo komen we samen tot een persoonlijk ontwerp, dat toegespitst is op jouw doelgroep en de juiste indruk op hen achter zal laten.

Het belang van een goede website

Een website is meer dan vorm en techniek alleen. U heeft een doel met uw website: commercieel, informatief, promotioneel. Bij Kat Design krijgt u niet alleen een webdesigner, maar iemand die met u meedenkt over inhoud, indeling, taalgebruik en interactiviteit. Het grafische ontwerp wordt gebaseerd op de huisstijl van uw bedrijf en uw wensen.

Wanneer de website is gerealiseerd en online is gezet, betekent dat niet dat al het werk gedaan is. Het onderhoud van de website is een zeer belangrijk item. Niets is zo hinderlijk als een website waar verouderde informatie wordt weergegeven. Het is dus van groot belang dat de website steeds wordt voorzien van de meest actuele informatie. Wilt u dit zelf kunnen doen, dan bestaat er de mogelijkheid om uw website om te laten zetten in een CMS systeem of te laten maken in WordPress.

Strategie
50%
Concept
60%
Creatie
90%
Resultaat
100%

WAT KAN KAT

75

WEBDESIGN

Succes op internet begint met een goede website. Kat Design is al jaren  specialist in webdesign.

82

huisstijl

Het is belangrijk herkenbaar en onderscheidend te zijn met een professioneel logo en huisstijl.

75

webdevelopment

Kat bouwt websites van templates of eigen ontwerp in responsive sites met WordPress.

85

grafisch ontwerp

Kat ontwerp zowel websites als logo’s en huisstijlen, folders, advertenties en flyers, kranten en beursmateriaal.

BIJ KAT DESIGN KRIJG JE DE PERSOONLIJKE AANDACHT
DIE JIJ EN JOUW BEDRIJF VERDIENEN